woensdag 22 juli 2009

It koe minder!

Gisteren hebben we weer eens lekker gewandeld. Met mijn broer en zijn gezinnetje en een bevriend gezin. In totaal 6 volwassenen en 7 kids van 6 tot 17 jaar. Toch weer een kleine 3 uur mee door de bergen gesjouwd.

Het is leuk om kinderen te zien wandelen. Ze kletsen aan één stuk door. Ik denk dat als je twee kids van ongeveer dezelfde leeftijd 8 uur bij elkaar in een kooi zet, ze gewoon door blijven ouwehoeren. Volwassenen kunnen lange tijd naast elkaar zitten en niets zeggen, maar niet kinderen! En het gaat ook zo heerlijk nergens over. En van de hak op de tak.
En dan na de wandeling lekker aan de crêpes in het chalet op de Col de l'Ouillat. It koe minder, zoals ze in Fryslân zeggen!

zondag 19 juli 2009

Hoera, bezoek!

Er is bezoek uit NL geweest en ik heb weer een nieuwe LINDA. Lekker lezen in de laatste roddels, mode dingetjes en andere onzin die in Nederland de gemoederen bezig houdt. Heerlijk voor de (spaarzame) heimwee momenten. En het gaat vaak over zaken die mij interesseren: hoe houd je je relatie spannend, wat zijn de laatste have-to-haves en wie doet het met wie in Tout Nederland. Kan ik weer lekker meepraten als mijn (schoon)zussen er zijn. Toch?

Belangrijke informatie, die gele over pin-ups heb ik al, maar deze (zie plaatje) nog niet...