zaterdag 23 mei 2009

Help, ik blog !


Wat is het toch dat iedereen maar moet bloggen? Gebrek aan sociale samenhang, zoeken naar invulling, erkenning, Liefde, Aandacht...? Of gewoon exhibitionisme met een intellectueel randje? Ik weet het eerlijk gezegd niet, maar ik ga er ook maar eens aan beginnen.


Mijn reden om mensen te laten delen (mochten er überhaupt al geïnteresseerden zijn...) in mijn wetenswaardigheden, is dat ik een erg leuk leven leidt. Dat vind ik zelf tenminste. Bijna vijf jaar geleden hebben Erik en ik ons handeltje, onze honden en elkaar opgepakt en zijn naar Frankrijk vertrokken. Spijt heb ik nog niet en ik denk niet dat dat nog gaat komen. Misschien dat als ik zo oud ben dat ik alleen nog maar Nederlands kan verstaan en praten (dat schijnt te gebeuren als je maar oud genoeg wordt), ik terug ga verlangen naar het groene laagland van mijn jeugd. Aan de andere kant, waarschijnlijk verlang je dan alleen maar naar een kopje thee op het juiste moment... Enfin.


We zullen zien. Ik ben benieuwd of ik er een waardig (en dan vooral gevuld) blog van kan maken, dat wellicht ook nog door iemand anders dan ik gelezen wordt...


Wordt gevolgd.