donderdag 9 juli 2009

In ze merde...

Bij ons in huis zitten we enigszins in La Merde. Ienzeshiet, zouden mijn Franse vrienden die een beetje engels spreken, zeggen. "Ze" zijn namelijk met het terras bezig. Lang verhaal, dat al enige maanden duurt. Met als huidig resultaat dat het terras lekt en de garage eronder bij een flinke regenbui dagen staat na te druppen. En daar staan dan weer Eriks Jeeps in, die daar niet echt tegen kunnen, omdat die op hun beurt ook niet waterdicht zijn. Get the picture un peu?

Nou komen vandaag de waterdichtplaymobils en omdat ik daarop zit te wachten (dit ís natuurlijk wel Frankrijk), heb ik even tijd voor een bloggie. Ondertussen zitten achter mijn rug in de straat de gemeenteplaymobils een gat te dichten. Dat is opengegaan bij de enorme regen die we afgelopen maandag gehad hebben. Het gat blijkt een oude waterput te zijn en is nu ongeveer anderhalve meter in de omtrek.

Enfin, voor hen die mijn huis kennen (dat zijn namelijk al mijn volgers, inclusief ikzelf) een fotootje van de StaVaZa. Het volgende blog wordt meer blogwaardig (hoop ik)... De playmobiels komen eraan, doei.

dinsdag 7 juli 2009

S O R R Y

Een excuus aan mijn lezers. Het is niet dat ik niet aan jullie denk, maar ik heb gewoon geen tijd. Sorry dus en tot gauw.